fbpx

Despre mine

Bună! Acesta sunt eu, Cristian ȘtefanNu, nu este o greșeală în imaginea prezentată: fotografia este efectiv parte integrantă din mine!

Sunt un fotograf profesionist pasionat și dedicat cu o experiență de aproape 10 ani în lumea imortalizării imaginilor. Adolescent fiind, am descoperit pasiunea pentru fotografie și de atunci am călătorit neîncetat într-o exuberantă aventură creativă. După absolvirea școlii de fotografie profesională, decizia de a ridica pasiunea la rang de profesie a urmat în mod natural și mi-a deschis extraordinare noi perspective și oportunități.

Îmi place să surprind momente speciale și să le transform în amintiri de neuitat. Fie că este vorba de nunți, botezuri, evenimente sau portrete, caut mereu să aduc frumusețea și emoția în fiecare fotografie pe care o fac. Am învățat multe tehnici și am explorat diverse stiluri pentru a obține cele mai bune rezultate. Văd fiecare proiect drept o oportunitate de a crea imagini unice și autentice.

Dacă doriți să păstrați amintiri deosebite sau să surprindeți momente speciale, mă puteți contacta cu încredere. Sunt aici pentru a vă ajuta să aveți fotografii și filme de înaltă calitate, pline de frumusețe și emoție. Aștept cu nerăbdare să colaborăm și să transpunem evenimentele voastre în imagini de neuitat!

Mă puteți contacta oricând în privința prezentării ofertelor, fie telefonic, fie online prin intermediul WhatsApp, Facebook, Instagram, prin e-mail sau utilizând formularul de pe acest site.